Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji (Official Lyric Video) MP3 & MP4

Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji (Official Lyric Video)

Duration: 04:18

Size: 5.91 MB

Published: May 05, 2020

Listen: 15.8M

Likes: 78.6K


Artis : Didi Kempot feat. Yuni Shara
Title : Kapusan Janji
Cipt : Didi Kempot
Label : SKI Records

Lirik

Ning opo ono tresno Yen kudu pisah
Ning opo Kowe seneng Yen gawe susah Lungamu gawe gelo nyikso atiku loro
Aku wong isih Urip mbok anggep wis tanpo nyowo
Ning opo Kowe janji Yen mung ngapusi
Ning opo Kowe nong ati Yen mung ngelarani
Tresnomu uwis ilang garing kegowo angin
Yen ngerti koyo ngene kenal Kowe ora pingin

Reff :
Larane ati Iki nganti kapan ora ngerti
Seprene ora ono wong sing nambani
Larane ati Iki nganti kapan ora ngerti
Marine Yen Kowe bakal ngugemi janjimu

Apple Music : https://music.apple.com/id/album/kapusan-janji-feat-yuni-shara-single/1511344786
Spotify : https://open.spotify.com/album/2JNkJolUd8HbS1tm3uXhOl?highlight=spotify:track:3rJLCPBIY0HNGod3Gg5G5O
Joox : https://www.joox.com/id/single/Se_OMMCx5v1fhooS6dagEA==

Album Terakhir Didi Kempot | Official Music Video

1. Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji
: https://youtu.be/myBYGwR8ZSA

2. Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi
: https://youtu.be/BGI2SBzKpO4

3. Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu
: https://youtu.be/Ad_ZihpEOQg

4. Didi Kempot - Aku Kudu Piye
: https://youtu.be/Wam1tGsBons

5. Didi Kempot - Cemoro Sewu
: https://youtu.be/z0ZsC8iAuAc

6. Didi Kempot - Nelongso Ati
: https://youtu.be/Yf6TowlFZ3w

7. Didi Kempot - Kerajang Tresno
: https://youtu.be/_mVUa4bNTAQ

8. Didi Kempot - Fotomu
: https://youtu.be/PZzMbj8SfmE

9. Didi Kempot - Kangen Ning Ati
: https://youtu.be/lrg5dlMkT8g

10. Didi Kempot - Eling Tresnamu
: https://youtu.be/7_5SBv5Y2mQ

Copyright┬ęSKI Records All rights reserved
------------------------------------------------------------------

#DidiKempot
#KapusanJanji
#YuniShara