Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe (Official Audio Lyric) MP3 & MP4

Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe (Official Audio Lyric)

Duration: 05:42

Size: 7.83 MB

Published: December 10, 2019

Listen: 68.2K

Likes: 779


Title : Tak Lalekne Kowe
Voc : Happy Asmara
Songwritter : PPWW
Music Arranger : Deblong & Maska
Video : Maska Creative Pictures
Publishing : Maska Music Records

Music Video Original : https://youtu.be/FQWUCOVoqDQ

----------------------------------------------------------------
Lyric :
Tak Lalekne Kowe

Salam balik kanggo kowe
Sing ono ning ati
Pie kabarmu sak iki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane nompo kahanku sing ora sebanding karo kowe

Reff:
Lilio Tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo sak iki aku wis oleh ganti
----------------------------------------------------------------
Available on :

Joox :
Spotify :
iTunes :
----------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------

Follow us :👇
Facebook : http://bit.ly/32qrbcV
Instagram : http://bit.ly/2xQzTTI
Twitter : maska_pro01

Email : [email protected]
Website : http://bit.ly/2SfBITq

Copyright © 2019. CV.Maska Musik Digital

Maska Music Record's Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm