JOGET SERAMPANG LAUT (Rojer) Hubungi 0132674462 untuk tempahan SEGERA MP3 & MP4

JOGET SERAMPANG LAUT (Rojer) Hubungi 0132674462 untuk tempahan SEGERA

Duration: 05:08

Size: 7.05 MB

Published: October 09, 2020

Listen: 1.2K

Likes: 11


Please watch Video music : "Jamilah - Memori Cinta Suci ( Official Music Video )"
https://www.youtube.com/watch?v=cuJoUHwdWB4 --~--

SERIKAN MAJLIS ANDA ATAU SYARIKAT ANDA DENGAN PERSEMBAHAN KESENIAN DARIPADA PENGGIAT SENI (GHAZAL / LIVE BAND / TARIAN) TERLATIH DAN BERPENGALAMAN! ‪#kumpulankeseniananjungtradisi

✴Sudah pasti ramai yang sudah berkira-kira ingin menganjurkan majlis rumah terbuka secara persendirian atau syarikat untuk meraikan kenalan dan taulan. Hiburkan mereka dengan persembahan kesenian secara langsung dengan menggunakan Live Band Muzik Tradisional asli dan ghazal atau tarian tradisional bercirikan wajah Malaysia yang sebenar. Kami janjikan suasana majlis anda akan lebih meriah!

BUAT TEMPAHAN SEKARANG
Whatsapp 0132674462 (ain)

Anjung Tradisi Package Offer:
✔ Asli/Ghazal Traditional Live Band
✔ Gamelan Group
✔ Modern Live Band
✔ Hari Raya Dance (8,6,4 Dancers/Kids Dancer)
✔ Multiracial Live Band
✔ Multiracial Dance

★★ 3 Dance Package (max 5 minutes each)
★★ 3 Sets Package for live band (max 45 minutes each set)
★★ Song selection by discussion
★★ With or without sound system

❖❖ SPECIAL PACKAGE PRICE EACH FROM RM2,xxx ONLY
❢❢ Special price for Hari Raya Season ❢❢

Call/Whatsapp
☑ 0132674462 (Ain)

email
[email protected]

Or visit our website.
http://www.ghazalperkahwinan.com

For more info : http://anjungtradisi.blogspot.com

Kumpulan Kesenian Anjung Tradisi pada 1999 bermula dengan 8 orang ahli. Kumpulan Kesenian Anjung Tradisi kerap mengadakan persembahan muzik dan tarian tradisional di peringkat kebangsaan dan antarabangsa untuk Konvensyen, Persidangan serta menjadi penghibur tetap untuk banyak syarikat utama seperti Sapura Kencana dan Petronas. Antara kejayaan ahli kumpulan Anjung Tradisi ini apabila pernah memenangi beberapa pingat emas di World Championship Of Performing Arts di Hollywood Los Angeles pada Julai 2008.

Sekiranya ada yang berminat untuk menggunakan khidmat kumpulan kami sama ada Kumpulan Ghazal, Kumpulan muzik Multiracial 1Malaysia, Kumpulan muzik unplugged, Gamelan, Kumpulan Tarian, Kumpulan Tarian kanak-kanak yang boleh menari berbagai tarian tradisional dan antarabangsa seperti zapin joget dan hindustan, boleh menghubungi saya seperti maklumat di bawah.

Terima Kasih kerana memberi sokongan.

Pengurus Anjung Tradisi
0132674462
emel: [email protected]
www.GhazalPerkahwinan.com
Blog: www.anjungtradisi.blogspot.com
facebook: www.facebook.com/anjungtradisi

Perkahwinan wedding tarian zapin event kuala lumpur kesenian kumpulan live band kanak ghazal asli melayu tradisional malaysia singapore brunei car properties insurance mortgage attorney medicine finance travel tourism real estate telecommunication Malaysia

Video music lagu melayu baru 2018 playlist, pop music playlist, muzik melayu tradisional, irama tradisional, lagu klasik, irama klasik melayu, gamelan, ghazal kumpulan kesenian anjung tradisi ini juga mempunyai muzik melayu terkini 2018 muzik popular melayu terbaru dan terkini dan lirik stream. Juga terdapat muzik melayu, muzik melayu terbaru terkini dan popular, lagu hari raya aidilfitri, lagu raya aidilfitri, lagu raya malaysia 2018, boleh juga ditonton di upsi youtube.