KALUNG EMAS (DIDI KEMPOT) COVER LIVE BY DYAH NOVIA MP3 & MP4

KALUNG EMAS (DIDI KEMPOT) COVER LIVE BY DYAH NOVIA

Duration: 04:26

Size: 6.09 MB

Published: October 04, 2019

Listen: 1.9M

Likes: 8.2K


KALUNG EMAS (DIDI KEMPOT) Cover LIVE by Dyah Novia

__________________________________________________
Follow IG @Dyahnovia97 https://www.instagram.com/dyahnovia97/?hl=id

Booking & Endorsement : CP 087763781028
__________________________________________________
Thankyou buat yang udah gabung di channel aku, kalo kamu suka, jangan lupa SUBSCRIBE dan nyalain notif nya untuk tau video aku berikutnya. Bantu sebarin channel ini supaya channel ini berkembang, terlebih supaya aku lebih semangat bikin konten berikutnya ❤

LIRIK

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo atimu
Sak iki kowe lali karo aku

Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki
Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki
Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki