KALUNG EMAS - DIDI KEMPOT ( Ipank Yuniar ft. Jodilee Warwick Cover ) MP3 & MP4

KALUNG EMAS - DIDI KEMPOT ( Ipank Yuniar ft. Jodilee Warwick Cover )

Duration: 03:56

Size: 5.4 MB

Published: December 09, 2019

Listen: 1.8M

Likes: 11.9K


Hallo sobat Ambyar, cover kali ini di temenin Bule Blasteran Cantik @Jodilee Warwick , kita cover lagu " Kalung Emas " milik Lord of Broken Heart (Didi Kempot) Versi Akustik, semoga kalian suka. Jangan lupa Subscribe, Like, Comment & Share.Maturnuwun

Original Song:
Didi Kempot - Kalung Emas
Composer : Didi Kempot
https://www.youtube.com/watch?v=uD5AexDzksQ

Kalung Emas Lirik :

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo atimu
Sak iki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku
Loro atiku, atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki
Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki
Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku
Loro atiku, atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki
Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Follow Instagram :

Vokal : Jodilee Warwick
@jodileewarwick
https://www.instagram.com/jodileewarwick

Gitar : Ipank Yuniar
@ipankyuniar
https://www.instagram.com/ipankyuniar

Video : Bagus Kurniawan
@baussematawayang
https://www.instagram.com/baussematawayang

Ipank Yuniar 2019