[ KERONCONG ] DIDI KEMPOT - KALUNG EMAS [ COVER REMEMBER ENTERTAINMENT ] MP3 & MP4

[ KERONCONG ] DIDI KEMPOT - KALUNG EMAS [ COVER REMEMBER ENTERTAINMENT ]

Duration: 05:17

Size: 7.26 MB

Published: February 15, 2020

Listen: 724.0K

Likes: 3.9K


[ KERONCONG ] DIDI KEMPOT - KALUNG EMAS [ COVER REMEMBER ENTERTAINMENT ]
[ KERONCONG ] DIDI KEMPOT - KALUNG EMAS [ COVER REMEMBER ENTERTAINMENT ]
[ KERONCONG ] DIDI KEMPOT - KALUNG EMAS [ COVER REMEMBER ENTERTAINMENT ]

===

Terimakasih yang sudah support channel kami. Video live cover akustik terbaru dari Remember Entertainment DIDI KEMPOT - KALUNG EMAS
Semoga video cover live akustik yang Remember Entertainment bawakan ini berkenan buat teman2 semua yaa
Jangan lupa dengarkan DIDI KEMPOT - KALUNG EMAS versi aslinya

===

VIDEO LAINNYA

[ KERONCONG ] REZA ARTAMEVIA - BERHARAP TAK BERPISAH
https://youtu.be/echZyyj0R-8

[ KERONCONG ] MAROON 5 - MEMORIES
https://youtu.be/MP0-iDf713M

[ KERONCONG ] TONES AND I - DANCE MONKEY
https://youtu.be/MP0-iDf713M

===

LIRIK

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas ku mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku
Loro atiku, atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki
Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki
Kalung emas ku mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku
Loro atiku, atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki
Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

===

Yuk subscribe Remember Entertainment, karena bakal ada banyak video cover di channel ini, lagu galau, lagu terbaik indonesia, lagu hits cover versi akustik, cover versi piano, semua lengkap dengan lirik supaya teman-teman semua bisa ikutan karaoke bareng Remember Entertainment

===

Remember Entertainment Yogyakarta

“Where music is sounded, there is a happiness”

Profesional Music Entertainment for
- Wedding Party
- Birthday Party
- Gathering
- Product Launching
- etc..

Basic Acoustic | Full Acoustic | Keroncong Modern | Band & Mini Orchestra

For Business Inquiries
Phone & WhatsApp: 081804248321 (Billy)
Instagram: @remember.entertainment

#KeroncongMilenial #KeroncongModern #RememberEntertainment