LIRIK ATI DUDU WESI 'Didi Kempot ft. Happy Asmara' || Dua Lima MP3 & MP4

LIRIK ATI DUDU WESI 'Didi Kempot ft. Happy Asmara' || Dua Lima

Duration: 05:01

Size: 6.89 MB

Published: May 21, 2020

Listen: 24.9K

Likes: 120


Lirik ati dudu wesi ( Didi Kempot ft. Happy Asmara )
Ojo sak penakmu kowe ngelarani ojo sak gampangmu kowe ngobral janji nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci wes tak perjuangke seng mbok karepke ning nyatane tresno mok anggep ra ono aku iso lungo yen mbok sio-sio timbang soyo loro ati iki dudu soko wesi sek raiso saben dino mbok larani keloro loro neng njero dodo nambah perih neng ati ati iki dudu soko watu sek raiso mbendino mbok gawe tatu tulung lereno timbang soyo ajur aku tak trimo mundur