Safira Inema - Tak Lalekne Kowe (Official Music Video) MP3 & MP4

Safira Inema - Tak Lalekne Kowe (Official Music Video)

Duration: 05:38

Size: 7.74 MB

Published: April 06, 2020

Listen: 400.1K

Likes: 4.2K


Title : Tak Lalekne Kowe
Voc : Safira Inema
Songwritter : PPWW
Music Arranger : Maska
Video : KRK Pro

Lungomu Ninggal Kenangan Lusiana Malala: https://youtu.be/wjZZR60P0PA
----------------------------------------------------------------
Lyric :
Tak Lalekne Kowe

Salam balik kanggo kowe
Sing ono ning ati
Pie kabarmu sak iki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane nompo kahanku sing ora sebanding karo kowe

Reff:
Lilio Tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo sak iki aku wis oleh ganti
----------------------------------------------------------------
Available on :
YouTube Music : https://music.youtube.com/watch?v=ndwfTsnGRwU&feature=share
Joox : https://www.joox.com/id/single/nDi_gk9Z8of3saGuULE2yQ==
Spotify : https://open.spotify.com/track/4YdkEOzbidGfiYMPrryZpT
iTunes : https://music.apple.com/ca/album/tak-lalekne-kowe-single/1513554711
----------------------------------------------------------------

#SafiraInema
#TakLalekneKowe
#LaguDangdut

----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------

Follow us :👇
Facebook : http://bit.ly/32qrbcV
Instagram : http://bit.ly/2xQzTTI
Twitter : maska_pro01

Email : [email protected]
Website : http://bit.ly/2SfBITq

Copyright © 2020 Maska Music Records

Maska Music Record's Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm