tak lalekne kowe - Happy asmara akustik MP3 & MP4

tak lalekne kowe - Happy asmara akustik

Duration: 04:51

Size: 6.66 MB

Published: December 12, 2019

Listen: 118.1K

Likes: 1.3K


live akustik happy asmara

Tak Lalekne Kowe

Happy Asmara

Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati
Piye kabarmu saiki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati
Sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi

Raiso nompo anane
Nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe

Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki aku wis oleh ganti

Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati
Piye kabarmu saiki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati
Sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi

Raiso nompo anane
Nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe

Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki aku wis oleh ganti

Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo saiki aku wis oleh ganti
Mergo saiki
Ii-ii
Aku wis oleh ganti

#taklalekenekoe

#Happyasmarataklaleknekoweakustik
#pashati
#akustikhappyasmara
Akustikan bareng happy asmara