Tak Lalekne Kowe - Happy Asmara (Lirik Musik) MP3 & MP4

Tak Lalekne Kowe - Happy Asmara (Lirik Musik)

Duration: 06:21

Size: 8.72 MB

Published: December 04, 2019

Listen: 3.3M

Likes: 14.0K


Artist : Happy Asmara
Judul Lagu : Tak Lalekne Kowe
Album : Single - EP
Label : Maska Musik Records.
Song Writter : PPWW
Original lagu : https://youtu.be/FQWUCOVoqDQ

--------------------------------------------------------------

Jangan lupa Subscribe :
• https://www.youtube.com/channel/UCwygzQSe_8OEo99O-yxPWCg
--------------------------------------------------------------

Berikut lirik lagu : Tak Lalekne Kowe

salam balik kanggo kowe sing ono ning ati
piye kabarmu saiki
opo isih kelingan kowe ngelarani
kadung jeru diriku mencintai

dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
tapi mengapa kau pergi
raiso nompo anane, nompo kahananku
sing ora sebanding karo kowe

lilio tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati
mergo saiki aku wis oleh ganti

salam balik kanggo kowe sing ono ning ati
piye kabarmu saiki
opo isih kelingan kowe ngelarani
kadung jeru diriku mencintai

dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
tapi mengapa kau pergi
raiso nompo anane, nompo kahananku
sing ora sebanding karo kowe

lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati
mergo saiki aku wis oleh ganti

lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati
mergo saiki aku wis oleh ganti

--------------------------------------------------------------

© HAK CIPTA DIMILIKI OLEH PENCIPTA LAGU / LABEL MUSIK

--------------------------------------------------------------

#HappyAsmara #Taklaleknekowe #Lirikmusik