Tak Lalekne Kowe ( Happy Asmara ) Reggae SKA version cover Siti Nurhayati MP3 & MP4

Tak Lalekne Kowe ( Happy Asmara ) Reggae SKA version cover Siti Nurhayati

Duration: 05:04

Size: 6.96 MB

Published: January 02, 2020

Listen: 240.0K

Likes: 1.5K


Title : Tak Lalekno Kowe
Song Writer : PPWW
dipopulerkan oleh Happy Asmara
https://www.youtube.com/watch?v=FQWUCOVoqDQ

Reggae SKA Version
Vocal : Siti Nurhayati
Musik Creator : Engki Budi
Video Editor : Engki Budi
Camera : Egi Budi

Jangan Lupa Like, Share, dan Subscribe lalu tinggalkan komentar

Lirik :

Tak Lalekne Kowe

Salam balik kanggo kowe
Sing ono ning ati
Pie kabarmu sak iki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane nompo kahanku sing ora sebanding karo kowe

Reff:
Lilio Tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo sak iki aku wis oleh ganti