TAK LALEKNE KOWE - HAPPY ASMARA || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER) MP3 & MP4

TAK LALEKNE KOWE - HAPPY ASMARA || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)

Duration: 04:54

Size: 6.73 MB

Published: March 27, 2020

Listen: 253.5K

Likes: 1.8K


TAK LALEKNE KOWE - HAPPY ASMARA || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)
TAK LALEKNE KOWE - HAPPY ASMARA || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)
TAK LALEKNE KOWE - HAPPY ASMARA || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER)
---------------------------------

LINK LAGU ORIGINAL : https://youtu.be/FQWUCOVoqDQ

Dengerin juga
Single Original Perdana Siho "NELONGSO"
Link nya : https://youtu.be/Tb4jpKBOvfw

Single Original Kedua Siho "TRESNO SEJATIKU"
Link nya : https://youtu.be/5b97sPlS_3M

Halo dulur dulur sedoyo, pun tepangaken nami kulo Siho.
Hoby kulo seneng gitaran lan nyanyi.
Matur nuwun sudah mampir di channelku, request dino iki TAK LALEKNE KOWE - HAPPY ASMARA || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER) tonton sampai habis, jangan lupa subscribe & nyalain loncengnya ya, karena itu geratis! ingat geratis!

---------------------------------

Lirik

TAK LALEKNE KOWE

Intro D Bm Em G A D B7 Em A D

D A Bm F # m G A D
Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati i i .. piye kabarmu saikii ..
G A F # m B7 Em D A A
Opo isih kelingaaan kowe nge larani i kadung jeru diriku u meencintaiii
D DMaj7 D7 B7 Em D A
Dirimu .. sepenuh hati sepenuuh cinta a tapi mengapa kau peergi i i i
D DmaJ7 D7 B7 Em D A G A D
Raiso .. nompo anane nompo kahanaaanku sing ora sebanding kaaro koowe

Reff

Bm F # m G D Em A D
Liloo tak lilakne e yen pancen iki i dalane kudu pepisahan karo koowe
Bm F # m G D Em A D
Lalekno o crito iki wes tak anggep koowe matii mergo saiki aku wis oleh ganti i

---------------------------------

Cover lagu TAK LALEKNE KOWE - HAPPY ASMARA || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER) adalah request dari temen - temen yang aku aransemen ulang dengan format live acoustic.
Subscribe, Like, Comment dan Share yaaa
Biar Siho Live Acoustic makin rajin cover lagu lagu yg kalian suka :)

Ojo lali follow IG Siho Live Acoustic
https://www.instagram.com/siho.official

dan AryaMusikProduction
https://www.instagram.com/aryamusikpr...

Team Produksi :
Arya Yudistira
Zispandio Ismail
Hesturoks

For Bussines :
08562551006

Ngelingake maneh
Subscribe, Like, Comment dan Share yaaa
supoyo mas Siho soyo sregep cover lagu - lagu sik penjenengan remen :)
Matur nuwun sampun mirsani.

#Siholiveacoustic #Cover #Taklaleknekowe